Gry Przygodowe, Przygodówki - Forum Miłośników Gatunku!  

Wróć   Gry Przygodowe, Przygodówki - Forum Miłośników Gatunku! > Gry z jajem > Ankh - seria gier > Ankh - Klątwa Mumii: Solucja, Problemy

Ankh - seria gier; Ankh - Klątwa Mumii: Solucja, Problemy; Ankh problem z grą; Może zapominacie, że przed drzwiami trzeba wymienić te bezpieczniki. Myślenie włożyć do pamięci...
Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 09-07-07, 18:16   #11
Robi rozeznanie

Domyślnie

Może zapominacie, że przed drzwiami trzeba wymienić te bezpieczniki. Myślenie włożyć do pamięci
reniferrn jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 13-07-07, 18:42   #12
Robi rozeznanie

Domyślnie

Cytat:
Napisał Madzius888
Ja niestety nie obejrzałam także zakończenia. Schowałam Tharę, wypowiedziałam formułkę i "tyt" i błąd
Miałem podobnie. A gdzie to było ??
U mnie było gdy oni wybiegali z podziemi. Udało mi sie to naprawić bo pojawił misie błąd tak że mogłem go widzieć.
Wystarczyło wcisnąć "TAK'
ArminaS jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-07-07, 18:49   #13
Przyjaciel forum
Początkujący

Domyślnie

ja pamiętałam o wymianie bezpieczników ....chyba inaczej drzwi by nas nie wpuściły co??...tak myślę....ale i tak nie mogę sobie poradzić z zakończeniem gry ....dałam wytchnienie i sobie i jej
senait jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-07-07, 07:01   #14
Przyjaciel forum
Niesamowity User

Domyślnie

Cytat:
Napisał ArminaS
Cytat:
Napisał Madzius888
Ja niestety nie obejrzałam także zakończenia. Schowałam Tharę, wypowiedziałam formułkę i "tyt" i błąd
Miałem podobnie. A gdzie to było ??
U mnie było gdy oni wybiegali z podziemi. Udało mi sie to naprawić bo pojawił misie błąd tak że mogłem go widzieć.
Wystarczyło wcisnąć "TAK'
Ja miałam dokładnie ten sam problem. Nagle "pum", czarny ekran, muzyczka leci dalej, z gry się nie da wyjść, nie działa ani esc, ani ctrl+alt+del, nie można ściągnąć na pasek, a okno błędu schowane pod grą Już myślałam, ze w ogóle nie zobaczę zakończenia. Ale pogłówkowałam trochę i ustawiłam w opcjach myszy przeciąganie wskaźnika do domyślnego przycisku. Wtedy okno wyskoczyło na wierzchu, a nie pod spodem, wystarczyło wcisnąć "tak" i gra poszła dalej Nie wiem, czy u każdego to zadziała, ale warto spróbować.
Karioka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-07, 14:03   #15
Zaczyna przygodę

Domyślnie

Nie moge znaleźć handlarza win. Prosiłbym o jakąś podpowiedzić i jak by dało rade to screen z jego wyglądem.
gregory7225 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-07, 14:49   #16
Przyjaciel forum
Niesamowity User

Domyślnie

Idź na prawo od gościa w okularach, a potem w górę po schodkach, obok znaku z przekreślonym bananem.

Karioka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-07, 14:52   #17
Przyjaciel forum
Niesamowity User

Domyślnie

"...udaje się do handlarza win, którego stoisko mieści się przy schodach, zaraz za wejściem na bazar od strony arabskiej ambasady. "

albo, jesli idziesz od str domu Assila, to na samym koncu wedrowki przez bazar wejdz po schodkach

tu fotka handlarza

http://gry.wp.pl/core.html?x=screens..._2.jpg,800,600
kassiopestka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-07, 15:03   #18
Zaczyna przygodę

Domyślnie

Wielkie dzieki
gregory7225 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-03-09, 23:25   #19
Przyjaciel forum
Niesamowity User

Domyślnie

Kupić można na pewno w każdym Media Markcie za 19,99 i można od razu wziąć za tę samą cenę kolejną część: Serce Ozyrysa.
Swoją drogą dziwne, że jeszcze nie połączyli robiąc hipa-esktra-mega-prze-promocję + reklamową akcję.
Madzius888 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-10, 14:35   #20
Robi rozeznanie

Domyślnie

słuchajcie, ja mam taki problem... nie wiedziałam co trzeba zrobić, żeby thara mogła też wejść do ogrodu faraona z assilem i ona oddała mu ten transparent z czerwonego materiału (teraz już wiem, że musi wrzucić tę szmatę do mechanizmu przy wodzie).
no i tu pytanie mam, jakim sposobem assil może tharze to oddać? bo klikam prawym na szmatę i łączę z tharą, a tam "that doesn't seems to work" :<

co mam zrobić? pomóżcie proszę!
pozdro :>
ags88 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania