![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
|
Robi rozeznanie
|
Może zapominacie, że przed drzwiami trzeba wymienić te bezpieczniki. Myślenie włożyć do pamięci
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Robi rozeznanie
|
Cytat:
U mnie było gdy oni wybiegali z podziemi. Udało mi sie to naprawić bo pojawił misie błąd tak że mogłem go widzieć. Wystarczyło wcisnąć "TAK' |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyjaciel forum
Początkujący
|
ja pamiętałam o wymianie bezpieczników ....chyba inaczej drzwi by nas nie wpuściły co??...tak myślę....ale i tak nie mogę sobie poradzić z zakończeniem gry ....dałam wytchnienie i sobie i jej
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zaczyna przygodę
|
Nie moge znaleźć handlarza win. Prosiłbym o jakąś podpowiedzić i jak by dało rade to screen z jego wyglądem.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
"...udaje się do handlarza win, którego stoisko mieści się przy schodach, zaraz za wejściem na bazar od strony arabskiej ambasady. "
albo, jesli idziesz od str domu Assila, to na samym koncu wedrowki przez bazar wejdz po schodkach tu fotka handlarza http://gry.wp.pl/core.html?x=screens..._2.jpg,800,600 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zaczyna przygodę
|
Wielkie dzieki
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Kupić można na pewno w każdym Media Markcie za 19,99 i można od razu wziąć za tę samą cenę kolejną część: Serce Ozyrysa.
Swoją drogą dziwne, że jeszcze nie połączyli robiąc hipa-esktra-mega-prze-promocję + reklamową akcję. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Robi rozeznanie
|
słuchajcie, ja mam taki problem... nie wiedziałam co trzeba zrobić, żeby thara mogła też wejść do ogrodu faraona z assilem i ona oddała mu ten transparent z czerwonego materiału (teraz już wiem, że musi wrzucić tę szmatę do mechanizmu przy wodzie).
no i tu pytanie mam, jakim sposobem assil może tharze to oddać? bo klikam prawym na szmatę i łączę z tharą, a tam "that doesn't seems to work" :< co mam zrobić? pomóżcie proszę! pozdro :> |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|