![]() |
|
|||||||
| Ceville Ogólne pogadanki o tej grze |
| Zobacz wyniki ankiety: Ceville- Twoja ocena | |||
| 10 |
|
2 | 20,00% |
| 9 |
|
1 | 10,00% |
| 8 |
|
3 | 30,00% |
| 7 |
|
3 | 30,00% |
| 6 |
|
1 | 10,00% |
| 5 |
|
0 | 0% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3 |
|
0 | 0% |
| 2 |
|
0 | 0% |
| 1 |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Administrator
Jest mistrzem
|
Ostatnio edytowane przez klariska ; 26-06-10 o 08:39 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaczyna przygodę
|
Bardzo fajna i śmieszna gra. Uwielbiam cięty język Ceville'a i mam nadzieję na następne części.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Jest mistrzem
|
DAłem 8 punktów. Gra ma sporo zalet, a wady to malo interesujących zagadek i przeciętna fabuła.
Czasem trzeba się cofnąć, aby móc pójść dalej. ---------------------------------------------------------- Korespondencję do mnie proszę wysyłać na adres: adamoksiuta(at)wp.pl, gdzie (at) zastąp @ Dorobek: http://forum.przygodowki.pl/ogolne-d...html#post57499 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Świetny humor....cukierkowa grafika nie dla mnie
Fabuła jak napisał Adam przeciętna jest. 8/10
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Jest mistrzem
|
Gra przeciętna, choć humor całkiem niezły, szkoda tylko że zagadki nie najwiekszych lotów
Ostatnio edytowane przez agusia16 ; 26-01-10 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Popieram i dodam, że aczkolwiek przecietną fabułę ( jak napisał Adam ) mogłabym wybaczyć, z uwagi na ten humor, to braku zagadek z tej " wyższej półki " ....nie wybaczę. Dodając do tego, ze gra mi sie czasem zawieszała, oceniam ją na naciągane 7/10.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Początkujący
|
właśnie skończyłam ;]
gra niezbyt długa, ale mimo uroczego Ceville'a, muszę wykazać parę minusów -paskudne 3d, przywykłam po czasie, ale jak ja nie lubię kanciastych 3d! -gra często mi się zawieszała, także kilkakrotny reset komputera podczas tych kilku godzin rozgrywki zaliczyłam -spacja jako podpowiedź praktycznie jedynie umożliwiała mi przejście gry, gdyż przedmiot znajdował się często w pewnej odległości od miejsca roboczego na ekranie z tym obiektem. -przydługawe wypowiedzi, skracam je kliknięciem myszki, a tu przeleciał filmik... -fabuła nieco oklepana (ale za to w miarę logiczna;p) -zagadki może i proste, ale często problem miałam z tym, żeby wpaść na genialne rozwiązanie ;] -ładowanie nieco przydługawe jak na tego typu grę a teraz plusy +spora dawka humoru, ale lepiej bym ją przyjęła z polskim głosem +kolorowo i bajkowo (ale kanty!) +Ceville ;] także... nie wiem w sumie jak ocenić. chyba 6/10 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Dam 7, choc w recce dalam 7,5 ale od tego czasu troszke mam przesyt grami typu zwariowane.
Tak naprawde w Ceville`u brakowalo mi lamiglowek planszowych i minigierek oraz tego, zeby zagadki kombinatoryjne (ze je tak nazwe Troche za duzo gadali, z drugiej strony dialogi byly naprawde smieszne. Poza tym przesliczna grafika i mnie akurat w tym 3D nic nie przeszkadzalo. Przezabawni i przeuroczy bohaterowie. Od fabuly w tego typu grach nie wymagam niczego, poza tym, zeby byla - bo nie ona jest tu istotna. Skoro gra ma byc zwariowana, to w fabule moze zdazyc sie wszystko. Gra jest takim cieplutkim, milutkim, relaksujacym spedzeniem czasu, w sam raz na jakas pluche, zly humor, chandre czy wrednego szefa - klasyczny odstresowywacz. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|