![]() |
|
|||||||
| Nowinki i zapowiedzi gier na PC Informacje o nowych grach przygodowych, planach wydawniczych, premierach. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 | |||
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Cytat:
Bo ja nie chcę ginąć
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
Niesamowity User
|
ja już wiem,że nawet nei zajrzę do tej gry )))) skoro mam szybko jakiegoś gnata używać (((((( - brrrrrrr - to nie dla mnie
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
Robi rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
Niesamowity User
|
Kenshiro niektórzy są uprzedzeni do pewnych rzeczy w grach i nawet nie spojrza na grę a już ją przekreślają.
Kilka momentów w grze które każą się wykazać refleksem nie robi z przygodówki grę akcji. Jeśli wszystko będzie zgrane i całość będzie sie prezentowała dobrze to mogą być zręcznościówki, byleby nie były zbyt trudne i wqrzające Życzę Ci powodzenia i wytrwałości w tym projekcie. Dobry pomysł i gratuluje odwagi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyjaciel forum
Warto go słuchać
|
No właśnie - bo o ile takie jak w Broken Sword III czy Dreamfall'u jeszcze były ok i z sensem wetkane - to przejście tej strzelanki ze Zwierząt w Elektrowni, wsadzonej od czapy - było masakrą dla mnie który pocina czasem poza przygodówkami w PES'a itp, więc co dopiero dla hardcorowych przygodomaniaków
Ale zobaczymy - twórz nie odpuszczaj - to będzie prawie jak Twoje dziecko
|
|
|
#16 | |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Cytat:
Myślę, że nikt nie ma zamiaru Cię zniechęcać, jednak wiele osób ( w tym ja
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
Jest mistrzem
|
Hmm, ja oddaje te elementy moim dzieciom, one jakoś sobie radzą. Ja widac za stara jestem na zmianę upodobań
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciel forum
Niesamowity User
|
no, ja toleruje zrecznosciowki, przydaje sie zaprawa w starozytnych strzelankach. Natomiast teraz juz jakos nie lubie latac z bronia, ale spoko - raczej przechodze trudne fragmenty, a jak sa juz naprawde bbb trude (Artur i Minimki) to przechodzi je maloletni...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Administrator
Jest mistrzem
|
Moje córki, mnie również przechodzą tego typu elementy, ale jeśli mogę tego typu gry omijać, to robię to. Strzelanki, szybkie skoki, etc to jest coś co przyprawia mnie o dreszcze i trochę denerwuje ,bo gra nie jest do samodzielnego przejścia. Nie mniej życzę powodzenia w tworzeniu gry być może znajdą się chętni do zagrania w nią. Mam nadzieję ,że kiedyś osiągniesz wielką sławę i wtedy stworzysz taką prawdziwą przygodówkę. Powodzenia !!!!!!!
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.przygodowki.pl/nowinki-i-zapowiedzi-gier-na-pc/4317-butterfly.html
|
||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| BUTTERFLY | This thread | Refback | 16-02-09 04:33 | |